Guvernul organizează pe 3 februarie unele alegeri locale. Ponta vrea să fie ultimele din 2013: Anul viitor ne mai ţinem şi de treabă, nu doar de alegeri

Guvernul va organiza la 3 februarie alegeri pentru ocuparea posturilor vacantate la Consiliul Judeţean Teleorman şi în nouă localităţi, premierul Victor Ponta afirmând că speră ca aceste alegeri să fie singurele ce urmează să fie organizate anul viitor.

1116 afișări
Imaginea articolului Guvernul organizează pe 3 februarie unele alegeri locale. Ponta vrea să fie ultimele din 2013: Anul viitor ne mai ţinem şi de treabă, nu doar de alegeri

Guvernul organizează pe 3 februarie unele alegeri locale. Ponta vrea să fie ultimele din 2013: Anul viitor ne mai ţinem şi de treabă, nu doar de alegeri (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

La Consiliul Judeţean Teleorman, postul de preşedinte a fost vacantat odată cu numirea lui Liviu Dragnea în Parlament şi Guvern.

"Pe 3 februarie sunt alegeri pentru funcţiile vacantate în structurile locale şi anul viitor gata cu alegerile. Da, anul viitor ne mai ţinem şi de treabă, nu doar de alegeri", a spus Ponta în şedinţa de guvern, moment la care însă ministrul de Interne, Radu Stroe, a completat spunând : "Cine ştie ce ne rezervă viaţa".

Ponta şi-a continuat ideea spunând că vrea ca anul viitor să îi rezerve liniştea necesară pentru a se ocupa doar de administraţie şi mai puţin de alegeri, amintind că în 2014 sunt deja programate alegeri (prezidenţiale-n.r.), astfel încât un an de pauză este binevenit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici