Guvernul recuperează peste 50% din fondurile alocate primăriilor PDL şi UDMR de către Guvernul Ungureanu

Guvernul va recupera mai mult de jumătate din fondurile alocate primăriilor PDL şi UDMR de către Guvernul Ungureanu, bani care vor fi vărsaţi înapoi la Fondul de rezervă bugetară şi utilizaţi pentru proiecte sociale, a anunţat premierul Victor Ponta.

243 afișări
Imaginea articolului Guvernul recuperează peste 50% din fondurile alocate primăriilor PDL şi UDMR de către Guvernul Ungureanu

Guvernul recuperează peste 50% din fondurile alocate primăriilor PDL şi UDMR de către Guvernul Ungureanu (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

El a precizat că, din totalul celor 648 milioane lei alocate de fostul Guvern acestor primării, vor fi recuperate 387 milioane lei.

Premierul a anunţat anterior, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, că Guvernul vrea să recupereze 250-300 milioane lei de la primăriile PDL care au primit bani de la Guvernul Ungureanu şi va restrânge cheltuielile cu achiziţii şi deplasări externe, pentru a asigura fondurile aferente restituirii către pensionari a cotei de CASS percepute ilegal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici