Haşotti ameninţă PLD-ul cu dezvăluiri importante

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti i-a avertizat, luni, pe reprezentanţii PLD să înceteze cu "diversiunile ieftine" pentru că în caz contrar va dezvălui informaţii care vor pune într-o lumină nefavorabilă conducerea liberal-democraţilor.

3 afișări
Imaginea articolului Haşotti ameninţă PLD-ul cu dezvăluiri importante

Haşotti amenință PLD-ul cu dezvăluiri importante

Liderul liberal a declarat, într-o conferinţă de presă la Constanţa, că îi sfătuieşte pe cei din conducerea PLD să nu îl provoace pentru că ştie multe lucruri despre ei şi le va spune la momentul potrivit.

"Acum pot să vă spun doar că acel protocol pe care Valeriu Stoica şi Theodor Stolojan l-au încheiat în ianuarie 2001 cu PSD, fără consultarea PNL, a fost făcut şi pentru ca Gheorghe Flutur, românul care are cele mai multe plângeri penale, să fie salvat. Una din înţelegerile nescrise ale acelui aranjament politic a fost şi salvarea de cercetarea penală a domnului Flutur. Şi la momentul potrivit voi veni cu detalii. I-aş sfătui pe cei de la PLD să nu mă provoace pentru că ştiu multe şi le voi spune”, a avertizat Puiu Haşotti.

El a mai sfătuit PLD să înceteze cu diversiunile "care trădează panica unui partid care nu va trece de pragul electoral”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici