Haşotti: Atacurile PSD şi PDL unul la celălalt sunt diversiuni

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a susţinut că reprezentanţii PSD şi cei ai PDL se înţeleg mult mai bine decât lasă să se vadă, iar atacurile între aceştia reprezintă doar "diversiuni".

20 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Atacurile PSD şi PDL unul la celălalt sunt diversiuni

Haşotti: Atacurile PSD şi PDL unul la celălalt sunt diversiuni (Imagine: Mediafax Foto)

"Atacurile PSD şi PDL unul la celălalt sunt diversiuni. Cele două partide se înţeleg mai bine decât o lasă să se înţeleagă aparenţele, s-a asta văzut la împărţirea comisiilor la Camera Deputaţilor, la împărţirea din cadrul grupurile parlamentare de prietenie. Când este vorba să înhaţe câte ceva, sunt aceeaşi haită, nu se deosebesc”, a declarat Puiu Haşotti.

Totuşi, el nu crede că această alianţă va fi una de durată.

"Până una alta, Alianţa rezistă, dar nu cred că va rezista mult timp. Eu speram să reziste până ieri, dar nu ştiu. Cine poate să ştie", a spus Haşotti.

În opinia acestuia, descentralizarea care va fi făcută va fi una în interesul politic al celor două partide aflate la guvernare.

"Am convingerea că această descentralizare nu va fi o descentralizare şi se va numi în mod corect o descentralizare în interes politic a celor două partide. Nu mă aştept la nimic bun din partea acestei coaliţii", a adăugat Haşotti.

Citeşte şi:

Năstase: Guvenul să susţină la Bruxelles proiectele, nu Băsescu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici