Haşotti: Băsescu are un stil "manelist" de a conduce ţara

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a susţinut, luni, într-o declaraţie politică făcută în plen, că preşedintele Traian Băsescu a reuşit să manelizeze politica românească şi că dă dovadă de un stil "manelist" de a conduce ţara.

18 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Băsescu are un stil "manelist" de a conduce ţara

Haşotti: Băsescu are un stil "manelist" de a conduce ţara (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Traian Băsescu reuşeşte să manelizeze politica românească. În mandatul său am asistat la prea multe episoade care ne dovedesc acest lucru - de la relaţia preşedintelui cu un cap al lumii interlope, la discursul Elenei Udrea la Academia Română, de la promovarea fără perdea a clientelei politice, la jignirea adversarilor politici, la certuri, conflicete, râsete mefistotelice. Nu sunt toate acestea un stil manelist de a conduce ţara?", a spus el.

Senatorul liberal a opinat că, prin afirmaţia că românilor le plac manelele a vrut, de fapt să demonstreze, "ca un intelectual care citeşte de patru ani aceeaşi carte", că personal face parte din ceilalţi 1 la sută.

Haşotti a opinat, în declaraţia sa, că preşedintele ar trebui să audieze zilnic "Aria calomniei" de Rossini.

"Are oare Traian Băsescu gusturi muzicale diferite de Elena Udrea, care, mărturisea, cu inocenţa ei caracteristică, că ascultă manele cu plăcere? Nu e treaba noastră. Totuşi, eu îmi permit să îl bag şi pe Traian Băsescu în marea masă a populaţiei, că doar nu eu am dansat pe acest stil muzical în restaurante dându-mă popular şi populist în faţa camerelor de luat vederi. Ce a spus Traian Băsescu despre stilurile muzicale ale poporului român este un lucru trist, însă nu este adevărat", a adăugat liderul senatorilor liberali.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, săptămâna trecută, la prezentarea unui raport privind situaţia romilor, că aceştia nu sunt respinşi de societate şi a menţionat că mulţi români apreciază obiceiurile, cântece şi soliştii acestei etnii, el dându-l ca exemplu pe Adi Minune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici