Haşotti: Dan Voiculescu este ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, comentând afirmaţiile preşedintelui fondator al PC despre PNL, că Dan Voiculescu este "ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică".

168 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Dan Voiculescu este ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică

Haşotti: Dan Voiculescu este ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Dan Voiculescu este ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică", a spus Puiu Haşotti, fără a face alte precizări.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, că PSD se consolidează, pentru rezultate bune în 2014, iar PNL are acţiuni frivole faţă de parteneri şi acţiuni cel puţin imorale faţă de social-democraţi.

El a spus, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că PSD se consolidează şi se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime în 2014, când sunt două rânduri de alegeri - europarlamentare şi prezidenţiale.

"PNL, celălalt partener al nostru, încearcă, nu de puţine ori având acţiuni frivole faţă de parteneri - PNL ne-a jignit şi pe noi, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale faţă de PSD, încearcă să se împrietenească cu PDL, cu Traian Băsescu, dintr-un singur motiv: doreşte şi el să aibă rezultate maxime la alegeri. Iată cum fiecare partid politic din USL în această perioadă se consolidează. Fiecare cu metodele lui", a spus Voiculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici