Haşotti rămâne liderul senatorilor PNL, iar Meleşcanu vicepreşedinte al Senatului

Senatorii liberali au decis, luni, în şedinţa grupului parlamentar, ca organigrama grupului şi reprezentanţii în Biroul Permanent să rămână aceiaşi ca în sesiunea trecută, Haşotti menţinând poziţia de lider de grup, Meleşcanu de vicepreşedinte al Senatului, Ruşanu-chestor, iar Cornel Popa-secretar.

23 afișări
Imaginea articolului Haşotti rămâne liderul senatorilor PNL, iar Meleşcanu vicepreşedinte al Senatului

Haşotti rămâne liderul senatorilor PNL, iar Meleşcanu vicepreşedinte al Senatului (Imagine din arhivă; Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, pentru MEDIAFAX, că lucrurile la Senat au rămas la fel ca în sesiunea precedentă.

"Eu voi rămâne lider de grup. Domnul Meleşcanu va rămâne vicepreşedinte al Senatului, Cornel Popa - secretar, iar Dan Radu Ruşanu va menţine funcţia de chestor", a spus Haşotti.

Contactat de MEDIAFAX, senatorul PNL Teodor Meleşcanu a declarat că preşedintele PNL, Crin Antonescu, îşi va menţine calitatea de senator, precizând în şedinţa de grup că nu doreşte ocuparea vreunei funcţii, pe motiv că doreşte să se concentreze pe activităţile de partid.

"Domnul preşedinte ne-a precizat că doreşte să se concentreze pe problemele şi activităţile ce ţin de partid", a spus Meleşcanu, întrebat de ce Antonescu nu şi-a reluat funcţia de vicepreşedinte.

Surse liberale au declarat că "Puiu Haşotti şi Crin Antonescu s-au înţeles la Poiana Braşov să facă o rocadă, Haşotti urmând să ocupe funcţia de vicepreşdinte al Senatului, iar Crin Antonescu poziţia de lider de grup".

"În şedinţa grupului, preşedintele Antonescu s-a răzgândit, nedorind nicio funcţie la Senat, iar lucrurile au rămas la fel", au spus sursele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici