Haşotti:Stoica vrea să preia puterea în PLD, iar Boureanu şi Flutur "s-au prins"

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a declarat, sâmbătă, că preşedintele CRN al PLD Valeriu Stoica vrea să preia puterea în formaţiunea liberal-democrată şi că acesta ar fi motivul unui conflict între Stoica, pe de o parte şi Cristian Boureanu şi Gheorghe Flutur, pe de altă parte.

3 afișări
Imaginea articolului Haşotti:Stoica vrea să preia puterea în PLD, iar Boureanu şi Flutur "s-au prins"

Haşotti:Stoica vrea să preia puterea în PLD, iar Boureanu şi Flutur "s-au prins"

"Cine credeţi că-l împinge pe Theodor Stolojan să candideze pentru Parlamentul European şi să plece la Bruxelles? Valeriu Stoica, care vrea să preia puterea în partid", a declarat Haşotti într-o conferinţă de presă, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Haşotti a mai afirmat că Theodor Stolojan e "credul".

"Flutur şi Boureanu, care în trecut era un aprig adversar al lui Valeriu Stoica, s-au prins. Şi de aici conflictul", a declarat senatorul liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici