Hellvig: Obiectivul PNL la europarlamentare e de minim 25%. Stabilim target pe fiecare organizaţie

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a declarat, luni, la finalul Delegaţiei Permanente a partidului, că a fost stabilit ca "obiectiv strategic" obţinerea unui scor de 25% la europarlamentare, urmând a fi fixate "target-uri" pentru fiecare organizaţie judeţeană de către Biroul Politic.

192 afișări
Imaginea articolului Hellvig: Obiectivul PNL la europarlamentare e de minim 25%. Stabilim target pe fiecare organizaţie

Eduard Hellvig (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

"Urmărim prin deciziile pe care le adoptăm trecerea de la romantismul politic celebru al PNL la un pragmatism politic, astfel încât în momentul în care intrăm în campania electorală pentru europarlamentare să fim pregătiţi cu adevărat pentru obiectivul politic pe care ni l-am stabilit. (...) Delegaţia Permanentă a mandatat BPN ca la următoarea şedinţă să se ia decizii cu target-ul stabilit pentru fiecare organizaţie, astfel încât obiectivul strategic minim stabilit pentru europarlamentare, de 25%, să fie atins", a declarat Hellvig.

El a menţionat că fiecare organizaţie judeţeană a PNL va avea un obiectiv pentru atingerea unui anumit număr de voturi.

Hellvig a precizat că la nivelul Delegaţiei Permanente a fost adoptat Manualul de indentitate vizuală a PNL, prin care se va asigura în teritoriu "o identitate vizuală coerentă".

Secretarul general al PNL a mai afirmat că Delegaţia Permanentă a aprobat regulamentul de funcţionare a Statutului PNL, care oferă posibilitatea de a fi urmărită implementarea politicilor de la nivel naţional la nivel judeţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici