Hotnews şi Academia Caţavencu susţin că Geoană l-ar fi vizitat miercuri noapte pe Vântu

Site-ul Hotnews.ro şi ediţia online a săptămânalului "Academia Caţavencu" au dat publicităţi, joi, fotografii despre care spun că atestă faptul că liderul social-democrat Mircea Geoană l-ar fi vizitat, miercuri noapte, pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, la reşedinţa acestuia.

97 afișări
Imaginea articolului Hotnews şi Academia Caţavencu susţin că Geoană l-ar fi vizitat miercuri noapte pe Vântu

Hotnews şi Academia Caţavencu susţin că Geoană l-ar fi vizitat miercuri noapte pe Vântu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, s-a întâlnit, miercuri, cu Sorin Ovidiu Vântu, puţin după miezul nopţii", scriu jurnaliştii hotnews.ro.

Ei afirmă că fotografiile şi informaţiile legate de vizita lui Geoană la Vântu au fost "primite astăzi (joi, n.r.) la redacţie".

În fotografiile publicate de hotnews.ro se vede cum Geoană intră noaptea într-o casă despre care jurnaliştii susţin că este reşedinţa omului de afaceri din strada Paris din Capitală.

Contactat de hotnews.ro, Vântu a declarat că refuză să facă orice declaraţie până pe 7 decembrie.

"Până pe 7 decembrie nu vreau să mai fac nici o declaraţie. Nu vreau să comentez. Pe 7 decembrie am să fac o declaraţie publică. Eu nu sunt actor în această campanie. Pe 7 decembrie voi ieşi public şi voi povesti mai multe. Să se termine odată campania asta şi să putem discuta mai liniştiţi. Până atunci nu mai declar nimic", a declarat pentru HotNews.ro, Sorin Ovidiu Vântu.

Jurnaliştii de la hotnews.ro au discutat şi cu "doi apropiaţi ai candidatului PSD", Liviu Dragnea şi Cozmin Guşă, care au susţinut că Geoană "a avut un program încărcat" şi că "nu cred că s-a întâlnit cu Sorin Ovidiu Vântu".

Aceleaşi informaţii sunt publicate şi de jurnaliştii de la Academia Caţavencu. Fotografiile care însoţesc materialul de pe site-ul săptămânalului sunt protejate cu un aşa-numit "watermark", un mod uzual al jurnaliştilor de a-şi proteja fotografiile proprii.

Nici cei de la hotnews.ro şi nici cei de la Academia Caţavencu nu au reuşit să obţină o reacţie de la liderul social-democrat Mircea Geoană în legătură cu presupusa vizită pe care i-a făcut-o, miercuri noapte, lui Sorin Ovidiu Vântu.

Recent, într-un interviu acordat jurnalistului Cătălin Tolonan, Geoană a admis că s-a întâlnit de câteva ori, în trecut, cu Sorin Ovidiu Vântu, pe care l-a descris drept un personaj "malefic".

Tot Hotnews a relatat, în urmă cu mai mult de o săptămână, după primul tur al prezidenţialelor, că Sorin Ovidiu Vântu şi Dinu Patriciu au avut o întâlnire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici