Hrebenciuc: Intrarea lui Stănişoară în PNL nu a stârnit ecouri bune în PSD Mehedinţi

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat, luni, că intrarea fostului democrat-liberal Mihai Stănişoară în PNL nu a produs cele mai bune ecouri în organizaţia PSD Mehedinţi, dată fiind lupta politică dusă la nivel local până în prezent.

211 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Intrarea lui Stănişoară în PNL nu a stârnit ecouri bune în PSD Mehedinţi

Viorel Hrebenciuc (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

"Acasă, la Mehedinţi, intrarea domnului Stănişoară în PNL nu a stârnit cele mai bune ecouri în rândul colegilor noştri din PSD. Imaginaţi-vă că ei s-au bătut până acum, mă refer la domnul Duicu cu domnul Stănişoară şi brusc este aliat. Îi va fi greu domnului Duicu la Mehedinţi să explice cum s-a aliat el aşa, deodată, cu domnul Stănişoară, dar asta va fi problemă care în timp se va rezolva", a spus Hrebenciuc.

El a opinat că astfel de "probleme" vor mai apărea şi în alte judeţe.

Hrebenciuc a mai spus că nu ar numi "contre" schimbul de replici dintre Dragnea şi Antonescu pe tema racolărilor pe care PNL le-a făcut din zona PDL.

"Nu le-aş numi contre, mi se pare puţin cam dur spus. Sunt pur şi simplu replici care se dau în viaţa politică în fiecare zi. Pare mai ciudat într-adevăr că sunt din cadrul USL, dar face parte din viaţa normală", a spus Hrebenciuc.

Vicepremierul Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a declarat, duminică seară, că unitatea USL ar putea fi periclitată dacă în PNL se vor înmulţi tranferurile de la PDL care să ducă la o apropriere a celor două formaţiuni, menţionând că PSD luat decizia de a nu accepta migraţia politică.

Mihai Stănişoară, fost prim-vicepreşedinte al PDL şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, a trecut la PNL spunând că acest partid este singurul care "poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România".

Stănişoară a mai spus că pentru el "PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul".

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.

Vicepreşedintele PSD Valeriu Zgonea a declarat, luni, că în PSD, dar şi în organizaţia judeţeană a PNL Mehedinţi, există o îngrijorare legată de venirea fostului democrat-liberal Mihai Stănişoară în PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici