Hrebenciuc: Nu eu sunt în spatele şantajului la adresa lui Diaconescu

Liderul grupului parlamentar al Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat, luni, că el nu a fost în spatele şantajului la adresa lui Cristian Diaconescu.

33 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Nu eu sunt în spatele şantajului la adresa lui Diaconescu

Hrebenciuc: Nu eu sunt în spatele şantajului la adresa lui Diaconescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Hrebenciuc a făcut această precizare, arătând că mai mulţi analişti au "colportat ideea că el şi alţi colegi din partid ar fi în spatele şantajului la adresa lui Cristian Diaconescu.

"Nu există şi nu a existat o asemenea problemă din partea mea, ca să fie toată opinia publică lămurită", a afirmat Hrebenciuc.

Miercuri, senatorul Cristian Diaconescu a demisionat din PSD şi a trecut la grupul independenţilor.

Senatorul PSD Cristian Diaconescu a declarat, joi, la Realitatea Tv, că au existat semnale că persoane din PSD ar fi fi dispus să i se monitorizeze viaţa pentru a încerca ulterior să-i influenţeze atitudinea la Congres.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici