Hrebenciuc: Poate trebuie să desfiinţăm şi organizaţia Ilfov

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat, marţi, despre refuzul organizaţiei PSD Ilfov de a accepta retragerea sprijinului politic pentru Gabriel Oprea, că poate ar trebui ca PSD să desfiinţeze şi organizaţia de Ilfov, astfel încât să intre totul în ordine.

16 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Poate trebuie să desfiinţăm şi organizaţia Ilfov

Hrebenciuc: Poate trebuie să desfiinţăm şi organizaţia Ilfov (Imagine: Mediafax Foto)

Hrebenciuc a făcut aceste precizări la finalul şedinţei pe care liderii PSD au avut-o la Senat. Întrebat despre memoriul organizaţiei PSD Ilfov, de susţinere a lui Gabriel Oprea pentru funcţia de ministru de Interne, în ciuda deciziei conducerii PSD de a-i retrage sprijinul politic, Hrebenciuc a răspuns: "Cred că va trebui să desfiinţăm şi organizaţia ( de Ilfov, n.r.), să intre totul în ordine".

Întrebat ce va face PSD dacă premierul Emil Boc nu va semna revocarea din funcţie a lui Oprea, în urma deciziei conducerii PSD, Viorel Hrebenciuc a spus că Boc "nu îşi poate permite să nu îl revoce pe acesta din funcţie".

El a mai arătat că PSD şi PDL urmează să se întâlnească, dar nu a precizat când anume se va desfăşura această întâlnire.

Conducerea PSD a decis cu o largă majoritate retragerea sprijinului politic ministrului de Interne Gabriel Oprea, urmând să facă o nouă propunere pentru acest post, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, liderul partidului, Mircea Geoană, care a anunţat şi propunerea de excludere a lui Oprea din PSD.

Citeşte şi:

Susţinătorii lui Oprea din PSD Ilfov au încheiat protestul

PSD retrage sprijinul politic ministrului Oprea

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici