Ialomiţianu, despre comisia "Călăraşi": Acesta este un circ de care românii nu au nevoie

PDL consideră că cearta dintre PNL şi PSD pe tema comisiei în "cazul Călăraşi" reprezintă un circ de care românii nu au nevoie, un scandal cine e mai puternic în USL, a declarat deputatul Gheorghe Ialomiţianu, arătând că "baronii locali din PSD şi PNL nu-i vor lăsa pe Antonescu şi Ponta să rupă USL"

123 afișări
Imaginea articolului Ialomiţianu, despre comisia "Călăraşi": Acesta este un circ de care românii nu au nevoie

Gheorghe Ialomiţianu (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Întrebat despre scandalul dintre PNL şi PSD pe tema comisiei "cazul Călăraşi", Ialomiţianu a spus: "Acesta este un circ de care românii nu au nevoie. Românii au nevoie de măsuri pentru crearea de locuri de muncă şi nu de dispute şi scandal cine e mai puternic în USL".

Ialomiţianu a adăugat că liderii USL trebuie să discute despre buget şi să înceteze asemenea circ. "Nu cred că baronii locali din PSD şi PNL o să-i lase pe Crin Antonescu şi Victor Ponta să rupă USL şi ar fi bine să-şi ducă mandatul până la capăt şi să-şi îndeplinească ce au promis pentru electorat. Să nu fie un circ", a adăugat Ialomiţianu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici