Iliescu a fost numit "terorist" şi "nemernic"

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost numit, miercuri, "terorist" şi "nemernic" de un bărbat, în timp ce se plimba prin piaţa de alimente din municipiul maramureşean Sighetu Marmaţiei.

29 afișări
Imaginea articolului Iliescu a fost numit "terorist" şi "nemernic"

Iliescu a fost numit "terorist" şi "nemernic" (Imagine: Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în bazarul din Sighetu Marmaţiei, unde Ion Iliescu a fost însoţit de actualul primar Eugenia Godja, care este şi lider al PSD Maramureş, precum şi de alţi membri social-democraţi.

În timp ce Ion Iliescu se plimba printre tarabe şi discuta cu oamenii, un bărbat care purta o şapcă cu cozoroc cu însemnele PDL a început să strige: "Teroristule! Ai venit să furi voturi? Nemernicule". Bărbatul a fost scos rapid din mulţime de către forţele de pază. Ion Iliescu a auzit injuriile, dar nu a avut nicio replică, continuându-şi plimbarea.

Primarul Eugenia Godja a declarat că incidentul a fost pus la cale, cel mai probabil, de către adversarii săi politici din PDL.

"Au vrut să ne strice evenimentul, dar nu au reuşit. Bărbatul care a strigat este de etnie rromă şi face parte din trupa PDL. Nu ştiu dacă era şi băut în momentul în care a provocat incidentul. Oricum, lumea din jur a luat rapid atitudine şi a dezaprobat comportamentul acestuia", a spus Eugenia Godja.

Primarul din Sighetu Marmaţiei, care se confruntă în turul doi cu candidatul PDL Vasile Bodnar pentru câştigarea alegerilor, a mai spus că evenimentul se înscrie în stilul de campanie agresiv pe care l-au dus adversarii săi politici. Ea a anunţat însă că are sprijin pentru turul doi atât de la PNL, formaţiune cu care PSD a încheiat un protocol de colaborare pe plan local, cât şi de la UDMR, PC şi PNG.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici