Iliescu despre Băsescu: E trist să avem preşedinte un om care trăieşte din obsesii

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, referindu-se la afirmaţiile lui Traian Băsescu la adresa sa, că este trist să avem în fruntea statului un om care trăieşte din obsesii şi resentimente.

16 afișări
Imaginea articolului Iliescu despre Băsescu: E trist să avem preşedinte un om care trăieşte din obsesii

Iliescu despre Băsescu: E trist să avem preşedinte un om care trăieşte din obsesii (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, sâmbătă, la Craiova, că în competiţia pentru alegerile prezidenţiale nu se va bate nici cu Mircea Geoană, şi nici cu Crin Antonescu, ci cu Ion Iliescu, care şi-a pus în faţă nişte "perdele zâmbitoare" şi va fi pentru prima dată când îl va bate şi pe acesta.

"În primul rând, m-a umflat râsul când am auzit. În al doilea rând, îl compătimesc pentru asemenea concluzie. În al treilea rând, este trist că avem un asemenea om în fruntea statului, care trăieşte din obsesii şi resentimente", a declarat pentru MEDIAFAX Ion Iliescu.

Preşedintele Traian Băsescu a lansat, sâmbătă, la Craiova, un atac la adresa lui Ion Iliescu şi a candidatului social-democrat la Preşedinţie Mircea Geoană, pornind de la afirmaţia acestuia făcută la înscrierea candidaturii la BEC, potrivit căreia preia ştafeta de la Ion Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici