Băsescu spune că nu se bate nici cu Geoană, nici cu Antonescu, ci cu Ion Iliescu

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, sâmbătă, la Craiova, că în competiţia pentru alegerile prezidenţiale nu se va bate nici cu Mircea Geoană, şi nici cu Crin Antonescu, ci cu Ion Iliescu, care şi-a pus în faţă nişte "perdele zâmbitoare" şi va fi pentru prima dată când îl va bate şi pe acesta.

54 afișări
Imaginea articolului Băsescu spune că nu se bate nici cu Geoană, nici cu Antonescu, ci cu Ion Iliescu

Băsescu spune că nu se bate nici cu Geoană, nici cu Antonescu, ci cu Ion Iliescu (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Şeful statului, care candidează pentru un nou mandat prezidenţial, a ajuns, sâmbătă, la Craiova, cu o întârziere de aproximativ o oră şi jumătate pentru a participa la o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei locale. Cu această ocazie, el le-a spus celor prezenţi în sală că la depunerea candidaturii lui Mircea Geoană l-a văzut pe Ion Iliescu spunând că îi va "preda ştafeta" candidatului PSD.

"Ei cred că noi avem nevoie de o Românie guvernată ca pe timpul lui Iliescu. Asta este schimbarea propusă de Mircea Geoană. Să preia ştafeta de la Ion Iliescu. Nu cred că România mai are nevoie de un Iliescu în caricatură pentru a fi şef de stat", a declarat preşedintele Traian Băsescu.

El susţine că în această campanie nu se va bate cu Mircea Geoană, ci cu Ion Iliescu, "care este în spatele lui".

"Va fi prima dată când o să-l bat şi pe Ion Iliescu, nu numai pe Mircea Geoană. La vârsta dânsului, domnul Ion Iliescu putea să evite o bătaie. Electorală, de bună seamă. Putea evita dacă nu se băga să-i predea ştafeta lui Mircea Geoană", a declarat Traian Băsescu.

În opinia sa, candidatul social-democrat Mircea Geoană nu poate vorbi de modernizarea României atâta timp cât a demonstrat că nu poate moderniza partidul pe care îl conduce, PSD.

"Dacă ar fi făcut proba că a modernizat PSD şi partidul nu mai este controlat de Ion Iliescu, de Hrebenciuc, de Vanghelie aş fi spus că a modernizat un partid şi atunci poate să încerce şi cu ţara. Dar n-a reuşit să modernizeze vreun partid, ne vine tot Ion Iliescu la predare ştafetă şi cu el la primire ştafetă", a declarat Băsescu.

Preşedintele susţine că principalul său contracandidat în campania electorală este Ion Iliescu.

"Eu ştiu foarte bine că bătălia mea nu este cu Mircea Geoană, cu Crin Antonescu. Bătălia pe care o voi da este cu Ion Iliescu, care şi-a pus în faţă nişte perdele zâmbitoare sau aparent modernizatoare", a declarat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici