Iliescu: Modul în care a fost desemnat Stolojan, semnal de alarmă privind intenţiile lui Băsescu

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu afirmă, pe blogul personal, că desemnarea lui Theodor Stolojan pentru postul de premier şi maniera în care aceasta a fost făcută reprezintă un semnal de alarmă în legătură cu intenţiile reale ale şefului statului.

22 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Modul în care a fost desemnat Stolojan, semnal de alarmă privind intenţiile lui Băsescu

Iliescu: Modul în care a fost desemnat Stolojan, semnal de alarmă privind intenţiile lui Băsescu

"Numirea domnului Stolojan de către preşedinte şi maniera în care a fost făcută este semnificativă şi reprezintă un semnal în legătură cu intenţiile reale ale acestuia", scrie Iliescu.

Citeşte şi

Theodor Stolojan, desemnat de Băsescu premier

Stolojan: Obiectivul meu este formarea Guvernului în zece zile

Marko Bela: Noi îl cunoaştem din anii 90 pe Stolojan, e o persoană foarte potrivită pentru premier

Orban: Nominalizarea lui Stolojan, un uriaş pas înapoi pentru România

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici