Iliescu: Nu cred că Iohannis are şanse de succes. Are handicapuri peste care cu greu va trece

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat, luni, că nu crede că liderul PNL Klaus Iohannis va avea şanse de succes la alegerile pentru Preşedinţie, el arătând că acestuia îi lipsesc multe, printre care experienţa politică necesară la asemenea nivel şi că are handicapuri peste care cu greu va trece.

889 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Nu cred că Iohannis are şanse de succes. Are handicapuri peste care cu greu va trece

Iliescu: Nu cred că Iohannis are şanse de succes. Are handicapuri peste care cu greu va trece (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eu nu cred că domnul Iohannis are şanse de succes în această campanie pentru prezidenţiale. Sigur, el are sprijinul partidului său, al celor două partide (PNL şi PDL, n.r.), e un om care are anumite date, adică seriozitate, eu l-am cunoscut şi la Sibiu ca primar, dar îi lipsesc multe pentru un om politic de aliura necesară la nivel naţional", a spus Iliescu.

Întrebat ce îi lipseşte lui Iohannis, fostul şef de stat a răspuns: "Îi lipseşte experienţa politică necesară la acest nivel. Una e experienţa de primar chiar de succes şi alta e experinţa la nivel de activitate politică în fruntea unui partid, ca activitate administrativă, la nivel guvernamental şi aşa mai departe. Şi asta nu se câştigă cu uşurinţă. Deci eu cred că dânsul are nişte handicapuri pe care cred că greu le va putea trece".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici