Iliescu nu participă nici la prima şedinţă a BPN a PSD din 2015

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu participă, luni, la prima şedinţă a BPN a PSD din 2015, după ce nu a luat parte nici la ultima reuniune a CExN de la sfârşitul anului trecut, unde au fost validaţi noii membri ai Guvernului Ponta 4.

170 afișări
Imaginea articolului Iliescu nu participă nici la prima şedinţă a BPN a PSD din 2015

Iliescu nu participă nici la prima şedinţă a BPN a PSD din 2015 (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Preşedintele de onoare al PSD a evitat să mai participe la reuniunile publice ale partidului după ce, la şedinţa CExN convocată după eşecul de la alegerile prezidenţiale, vicepreşedintele Ioan Rus a spus că PSD este etichetat drept un partid ”comunist”.

Ulterior, Victor Ponta a precizat public că PSD a pierdut alegerile prezidenţiale pentru că a fost perceput ca fiind un partid al baronilor locali, apărător al corupţilor, care este etichetat drept ”comunist”.

La acel moment, deputatul Sebastian Ghiţă i-a solicitat lui Iliescu să facă un pas în spate şi să nu mai apară public lângă liderii PSD. Ulterior, Ghiţă a demisionat din PSD.

Iliescu a răspuns acestor acuze printr-o scrisoare deschisă postată pe blogul său, în care arată că PSD nu poate fi condus ca o corporaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici