Iliescu: Soţia mea este cel mai acerb critic al meu

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat, la emiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de ProTV, că soţia sa, Nina Iliescu, este "cel mai acerb critic" al său.

34 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Soţia mea este cel mai acerb critic al meu

Iliescu: Soţia mea este cel mai acerb critic al meu (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Iliescu a fost întrebat despre viaţa de familie, în contextul în care aceasta este zugrăvită umoristic şi de grupul Divertis, la ProTV.

"Divertis îşi face datoria ca un grup de succes în planul divertismentului, dar viaţa noastră este mai simplă şi în acelaşi timp mai puţin simplificată decât o fac cei de la Divertis", a răspuns el.

Ion Iliescu a spus despre soţia sa că "este cel mai acerb critic" al său.

"Ea are un spirit critic foarte ascuţit şi mi-a fost din acest punct de vedere nu numai omul cel mai apropiat - vom avea 60 de ani de căsnicie în iulie anul ce vine -, deci am trecut împreună o parte serioasă din tinereţea noastră, din formarea noastră şi am trecut şi prin bune şi prin rele şi mai ales în momentele foarte dificile prin care am trecut împreună. Aşa că suntem o celulă sudată, care a trecut prin multe în această perioadă de timp atât de îndelungată", a spus fostul preşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici