Iliescu: Surdu a lucrat până în ultima clipă la o moţiune pe agricultură, colegii o vor prelua

Preşedintele de onoare al PSD a declarat, vineri, la Parlament, că deputatul Victor Surdu a fost un om dăruit muncii şi misiunii sale, lucrând până în ultima clipă la o moţiune care va fi preluată de colegi.

19 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Surdu a lucrat până în ultima clipă la o moţiune pe agricultură, colegii o vor prelua

Iliescu: Surdu a lucrat până în ultima clipă la o moţiune pe agricultură, colegii o vor prelua (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"A lucrat până în ultima vreme la o moţiune pe agricultură. Colegii de partid o vor prelua, ea ar fi, simbolic, moţiunea Victor Surdu", a spus Iliescu, după ce şi-a adus omagiul fostului ministru, la Palatul Parlamentului.

El a menţionat că deputatul, chiar şi la două luni de la intervenţia chirurgicală din Italia, era foarte activ în Parlament şi la partid, pregătind o serie de documente, printre care şi o moţiune pe agricultură.

El a vorbit despre Surdu ca despre un luptător. "A avut o boală grea, care a avansat foarte repede. A fost un luptător până în ultima clipă, hărnicia sa a fost emblematică", a mai afirmat Iliescu.

Lideri ai PSD şi parlamentari din mai multe partide i-au adus, vineri, un ultim omagiu lui Victor Surdu, fiind alături de familia acestuia şi prieteni la Palatul Parlamentului.

Victor Surdu a murit, joi, la vârsta de 63 de ani. De profesie inginer horticultor, a fost, între 1989-1990, ministru al Agriculturii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici