Iliescu: Susţinerea PSD pentru Antonescu la prezidenţiale depinde de acesta

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, joi, că susţinerea PSD pentru candidatura liderului PNL Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale din 2014 depinde în primul rând de acesta, dar şi de dialogul "firesc şi necesar".

243 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Susţinerea PSD pentru Antonescu la prezidenţiale depinde de acesta

Iliescu: Susţinerea PSD pentru Antonescu la prezidenţiale depinde de acesta (Imagine: Bogdan Baraghin/ Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze în legătură cu susţinerea pe care preşedintele PNL Crin Antonescu ar urma să o primească din partea PSD pentru prezidenţiale, Ion Iliescu a răspuns: "Depinde în primul rând de preşedintele PNL, dar şi de dialogul firesc şi necesar".

Întrebat dacă anul 2014 va fi unul dificil, Ion Iliescu a spus: "Uşor nu este. Va fi dominat de această încordare".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici