Încă un deputat părăseşe grupul parlamentar al PNL: Mă simt stânjenit

Deputatul Constantin Şovăială a anunţat joi că părăseşte grupul parlamentar al PNL. „Mă simt stânjenit de ceea ce se întâmplă în politica românească şi mi-e greu să identific valori liberale în tot acest peisaj”, a explicat acesta.

3915 afișări
Imaginea articolului Încă un deputat părăseşe grupul parlamentar al PNL: Mă simt stânjenit

Încă un deputat părăseşe grupul parlamentar al PNL: Mă simt stânjenit

„Am luat decizia de a mă retrage din Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor. Mă simt stânjenit de ceea ce se întâmplă în politica românească şi mi-e greu să identific valori liberale în tot acest peisaj. În plus, nici între colegii care acceptă actuala situaţie nu mă regăsesc. Nu pot să girez politici şi nici să fac politică atât de departe de români”, a anunţat deputatul Constantin Şovăială pe Facebook.

Acesta spune că sibienii l-au trimis în Parlament să lucreze la proiecte care dezvoltă România, nu la proiecte care împing ţara dintr-o criză în alta.

„Vorbesc zilnic cu zeci de români la cabinetul parlamentar. Oamenii cred că PNL şi-a pierdut direcţia. Uneori simt acelaşi lucru. Cu toate acestea, încă nu demisionez din PNL. Rămân în Parlament, neafiliat la un grup parlamentar. Voi veghea la respectarea legilor şi nu voi gira niciun proiect împotriva bunului simţ”, a adăugat parlamentarul.

Acesta speră că PNL se va trezi din acest „vis urât” şi că la un moment dat toţi liberalii se vor regăsi în partid pentru a continua dezvoltarea României: „Toţi! Inclusiv colegii care pleacă zilele acestea şi mai ales Ludovic Orban”.

Constantin Şovăială a candidat pentru preşedinţia PNL Sibiu, alegeri câştigate în final de Raluca Turcan, ministru al Muncii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici