Încă un parlamentar PSD a demisionat din partidul condus de Liviu Dragnea. Ce va face în continuare

Deputatul Alexandru Andrei a demisionat, luni, din PSD, acuzând politica dominată ”de interese personale şi de grup, de trădări şi jocuri ” a conducerii organizaţiei partidului din Giurgiu. El a precizat că va rămâne deputat neafiliat.

3429 afișări
Imaginea articolului Încă un parlamentar PSD a demisionat din partidul condus de Liviu Dragnea. Ce va face în continuare

Încă un parlamentar PSD a demisionat din partidul condus de Liviu Dragnea. Ce va face în continuare

”Astăzi (luni - n.r.), 11 februarie, am anunţat oficial conducerii Camerei Deputaţilor decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie uşoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.O politică dominată de interese personale şi de grup - în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări şi jocuri <la două capete>, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcţia în care se îndrepta PSD Giurgiu… În aceste condiţii, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată şi să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni”, a scris pe Facebook deputatul Alexandru Andrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici