Încă un partid cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, după intervenţia preşedintelui Iohannis

UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, pe motiv că, în urma acordului cu BOR, a pus în pericol siguranţa populaţiei şi a ignorat starea de urgenţă declarată de preşedinte şi măsurile de sănătate publică impuse de propriul Guvern.

1881 afișări
Imaginea articolului Încă un partid cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, după intervenţia preşedintelui Iohannis

UDMR, după intervenţia preşedintelui Iohannis, cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela

Purtătorul de cuvânt a UDMR, Hegedus Csilla, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că ministrul de Interne a pus în pericol toată ţara.

„UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, deoarece, prin decizia lui, a pus pericol toată ţara şi siguranţa populaţiei, a anulat toate rezultatele obţinute până acum prin introducerea măsurilor de prevenire şi combatere a epidemiei, a ignorat starea de urgenţă declarată de preşedinte şi măsurile de sănătate publică impuse de propriul Guvern”, a spus Hegedus.

Potrivit acesteia, demisia lui Vela este singura cale de a mai salva situaţia şi de a restabili încrederea populaţiei în măsurile autorităţilor.

Şi USR a cerut ca ministrul de Interne, Marcel Vela, să îşi dea demisia în contextul discursului susţinut de preşedintele Klaus Ioahnnis, după ce şeful statului a anunţat că îi va cere lui Vela să revină asupra protocolului dintre MAI şi BOR.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, marţi seara, că românii vor putea primi Paşti vineri şi sâmbătă, iar distribuirea Luminii Sfinte de la Ierusalim se va face de către voluntari şi de către patrulele MAI, în urma unui acord cu Biserica Ortodoxă Română.

Ulterior, miercuri, la prânz, preşedintele Klaus Iohannis a spus că va cere ministrului Marcel Vela şi premierului Ludovic Orban să revină asupra acordului MAI-BOR, subliniind că le va cere să găsească o formulă care se încadrează în îndemnul „Staţi acasă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
udmr,
vela,
demisie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici