Începe destabilizarea de moţiune. Lider PSD: Orban se vede deja prim-ministru şi se gândeşte cum să scape de Rareş Bogdan

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat, joi, că nici măcar Florin Cîţu, senatorul PNL care a citit moţiunea de cenzură în plen, nu a înţeles ce prevede textul. Social-democratul a adăugat că Ludovic Orban se vede deja premier şi se gândeşte cum să scape de Rareş Bogdan.

518 afișări
Imaginea articolului Începe destabilizarea de moţiune. Lider PSD: Orban se vede deja prim-ministru şi se gândeşte cum să scape de Rareş Bogdan

Lider PSD: Orban se vede deja prim-ministru şi se gândeşte cum să scape de Rareş Bogdan

„Sala goalā. Un penelist obscur citeşte moţiunea. Se bâlbâie stupid şi e transpirat tot. Nici el nu inţelege textul. Dar nu-i pasā deloc. Cā e ordin! Într-un birou apropiat, un etaj mai sus, Ludovic îşi soarbe tacticos cafeaua cu coniac. Se vede deja prim ministru şi se gândeste cum sā scape in primul rând de Rares. Asta-i tot”, a scris pe Facebook, joi, Codrin Ştefănescu, în timp ce Florin Cîţu citea moţiunea de cenzură în plenul Parlamentului.

Senatorul PNL Florin Cîţu a citit, joi, în plenul reunit al Parlamentului, textul moţiunii de cenzură intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent”.

La şedinţa de plen au participat 128 de parlamentari sunt în sala de plen la citirea moţiunii.

Moţiunea de cenzură trebuia să fie citită miercuri, iar votul ar fi urmat să aibă loc sâmbătă, însă ordinea de zi a şedinţei de miercuri a fost respinsă cu 194 împotrivă, 181 pentru, o abţinere, iar trei nu au votat.

Prin urmare, Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis ca moţiunea de cenzură să fie citită într-un plen reunit, joi, ora 10.00, iar dezbaterea şi votul urmează să aibă loc joia viitoare, tot de la ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici