Independenţii vor vota Guvernul Negoiţă dacă este propusă o echipă competentă

Guvernul propus de Liviu Negoiţă va primi votul de învestitură din partea grupului de parlamentari independenţi dacă va fi format din persoane competente, a declarat liderul grupului, Gabriel Oprea, la finalul discuţiei cu premierul desemnat.

49 afișări
Imaginea articolului Independenţii vor vota Guvernul Negoiţă dacă este propusă o echipă competentă

Independenţii vor vota Guvernul Negoiţă dacă este propusă o echipă competentă (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"I-am spus premierului desemnat că dacă va propune o echipă competentă, atunci vom vota pentru învestirea Cabinetului, iar dacă nu va propune o astfel de echipă, nu vom vota", a spus Oprea.

La negocierile convocate, vineri, de către premierul desemnat, Liviu Negoiţă, pentru formarea unui guvern de uniune naţională s-au prezentat doar diderii PDL, precum şi reprezentanţi ai grupului minorităţilor şi ai parlamentarilor independenţi.

La discuţiile de la Guvern au participat Emil Boc, Adriean Videanu şi Vasile Blaga (PDL), Varujan Pambuccian şi Aurel Vainer (minorităţi), Gabriel Oprea şi Eugen Nicolicea (independenţi).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici