Inedit: Un stâlp strâmb din judeţul Galaţi a ajuns subiect electoral

  • Un stâlp strâmb din judeţul Galaţi a ajuns argument electoral după ce un deputat gălăţean l-a fotografiat şi apoi a postat imaginea pe Facebook.
  • Stâlpul înclinat este din oraşul Tg.Bujor unde luna viitoare vor avea loc alegeri pentru funcţia de primar.
557 afișări
Imaginea articolului Inedit: Un stâlp strâmb din judeţul Galaţi a ajuns subiect electoral

Un stâlp strâmb din judeţul Galaţi a ajuns argument electoral

Deputatul PSD Laurenţiu Gîdei, care este şi fostul primar al oraşului Tg.Bujor, îşi atacă adversarii politici şi compară stâlpul cu programele de dezvoltare promise gălăţenilor.

„Bună ziua Tovarăşe ”derector” Electrica Galaţi. Ce faceţi, sunteţi bine? Cald scăunelul politic? La Tg.Bujor în campanie când mai veniţi? Ajutorul de campanie achitat? Sâmbătă cu "jeneralul" de la Bucureşti ne vizitaţi? Stâlpul ăsta ...de ani şi ani e aşa! "Dezvoltaţi Galaţiul" cu prea mare viteză. Vă mulţumesc şi vă aşteptăm anul ăsta, până nu se produce vreo nenorocire!”, a scris, pe Facebook, deputatul Gîdei.

Laurenţiu Gîdei a renunţat la poziţia de primar la finalul anului trecut după ce a ajuns în Parlamentul României. El spune că în ultimii ani a făcut numeroase sesizări pe tema stâlpului stâmb.

„Stâlpul este strâmb de cel puţin patru ani, problema este cunoscută de toată lumea, eu am făcut numeroase sesizări şi am primit multe promisiuni. Nimic nu s-a întâmplat”, a explicat, pentru MEDIAFAX, fostul primar al localităţii Tg.Bujor.

Luna viitoare, la Tg.Bujor vor fi organizate alegeri parţiale. Potrivit unor informaţii din lumea politică, tot la Tg.Bujor, la finalul săptămânii este aşteptat preşedintele PNL Ludovic Orban.

MEDIAFAX a solicitat reprezentanţilor societăţii Electrica un drept la replică, dar acesta nu a sosit până la publicarea articolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici