Iniţiativă a aleşilor locali PSD de a cumpăra echipamente de testare pentru COVID-19. Ciolacu: Nu am mai stat după acest Guvern

Marcel Ciolacu spune că prin contribuţia aleşilor locali PSD a fost dublată capacitatea de testare a României. „Nu am mai stat după acest Guvern, depăşit total de situaţie”, spune liderul PSD, care afirmă că 29 de echipamente PCR sunt deja în funcţiune şi încă 10 urmează să fie instalate.

444 afișări
Imaginea articolului Iniţiativă a aleşilor locali PSD de a cumpăra echipamente de testare pentru COVID-19. Ciolacu: Nu am mai stat după acest Guvern

Ciolacu: Contribuţia aleşilor locali PSD a dublat capacitatea de testare a României

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că în fiecare zi, peste 3.200 de teste COVID-19 s-ar putea face în plus în România, prin implicarea aleşilor locali ai PSD, iar în curând capacitatea de testare va depăşi 4.000.

„Nu am mai stat după acest Guvern, depăşit total de situaţie! De la începutul crizei, preşedinţii de Consilii Judeţene şi primarii PSD din marile municipii au alocat, din resursele locale, peste 34 de milioane de lei pentru achiziţia #aparatelor de testare tip PCR. 29 de astfel de echipamente sunt #deja în funcţiune şi încă 10 urmează să fie instalate. Contribuţia aleşilor locali PSD a #dublat capacitatea de testare a României”, a scris pe Facebook, Marcel Ciolacu.

El acuză Guvernul nu vrea să folosească la maximum această infrastructură şi să testeze mai mult şi că pe plan local nu se trimit teste suficiente şi nici personal care să le proceseze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
testare,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici