Întâlnire Oprescu-Mitrea-Diaconescu într-un restaurant bucureştean

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu, fost membru PSD, s-a întâlnit, vineri, într-un restaurant bucureştean, cu vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu şi cu senatorul social-democrat Miron Mitrea, negând însă că discuţiile ar fi avut ca temă situaţia din PSD în urma alegerilor.

23 afișări
Imaginea articolului Întâlnire Oprescu-Mitrea-Diaconescu într-un restaurant bucureştean

Întâlnire Oprescu-Mitrea-Diaconescu într-un restaurant bucureştean

Cu o săptămână în urmă, înaintea scrutinului prezidenţial, Mitrea l-a vizitat pe Sorin Oprescu la Primărie şi au discutat timp de aproape trei ore, "pe teme personale, ca între doi prieteni buni", după cum au declarat ulterior cei doi.

Vineri, Oprescu a negat că ar fi discutat cu Mitrea şi cu Diaconescu despre şefia PSD, spunând doar că i-a încurajat pe cei doi social-democraţi.

"O să-i sprijin puţin cu medicamente, nişte antidepresive. Eu sunt doctor foarte bun", a spus în glumă Oprescu, adăugând că liderului social-democrat Mircea Geoană îi recomandă "tărie de caracter".

Diaconescu a refuzat orice declaraţie, în timp ce Miron Mitrea a spus că au băut o cafea, au mâncat şi au discutat despre "foarte multe lucruri", ca prieteni vechi.

Întrebat dacă s-a discutat despre şefia PSD, Mitrea a spus că nu este momentul acum pentru a fi discutate astfel de lucruri.

Site-ul Impactnews, care a relatat despre întâlnire, afirmând că a durat două ore, apreciază că aceasta confirmă zvonurile conform cărora Miron Mitrea i-a propus lui Sorin Oprescu să se întoarcă în PSD şi să preia conducerea acestei formaţiuni şi pe cele conform cărora Cristian Diaconescu este o altă variantă pentru şefia PSD.

Potrivit sursei citate, alţi lideri PSD interesaţi de şefia formaţiunii sunt Adrian Năstase, Ilie Sârbu şi Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici