Întâlnire Ponta-Antonescu s-a încheiat. Premierul a plecat fără a face declaraţii

Întâlnirea dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu s-a încheiat, premierul plecând, la ora transmiterii acestei ştiri, fără a face declaraţii.

537 afișări
Imaginea articolului Întâlnire Ponta-Antonescu s-a încheiat. Premierul a plecat fără a face declaraţii

Întâlnire Ponta-Antonescu s-a încheiat. Premierul a plecat fără a face declaraţii (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ponta a plecat de la cabinetul preşedintelui Senatului împreună cu Liviu Dragnea şi Daniel Constantin.

Premierul nu a făcut declaraţii, spunându-le ziariştilor doar că pleacă la comandamentul convocat urmare a inundaţiilor.

Întâlnirea liderilor USL a durat aproximativ 3 ore.

Reuniunea a fost convocată după ce liderul PNL, Crin Antonescu, a lansat un atac dur la adresa premierului, joi dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici