Întâlniri PDL-UDMR şi PSD-PNL în contextul scandalului Nica

Liderii PDL Emil Boc, Adriean Videanu şi Radu Berceanu şi preşedintele UDMR Marko Bela s-au întâlnit, luni după-amiază, tot luni având loc discuţii şi între social-democraţi şi liberali.

18 afișări
Imaginea articolului Întâlniri PDL-UDMR şi PSD-PNL în contextul scandalului Nica

Întâlniri PDL-UDMR şi PSD-PNL în contextul scandalului Nica (Imagine: Mediafax Foto)

O posibilă temă de discuţie a întâlnirii PDL-UDMR ar fi colaborarea, fie în Executiv, fie pentru susţinerea în Parlament a unui Guvern minoritar, în cazul în care PSD ar decide retragerea de la guvernare, în semn de protest faţă de decizia premierului Boc de revocare din funcţie a ministrului de Interne, social-democratul Dan Nica.

Pe de altă parte, discuţiile PSD-PNL au vizat colaborarea în Parlament, în condiţiile în care, unii lideri social-democraţi, au evocat, încă de duminică seară, posibilitatea retragerii de la Guvernare şi a iniţierii unei moţiuni de cenzură alături de liberali.

Luni, însă, liderul PNL Crin Antonescu a declarat că liberalii nu susţin o moţiune de cenzură a PSD dacă social-democraţii ies din Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici