Ioan Oltean speră că Băsescu va fi candidatul PDL la prezidenţiale

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că formaţiunea pe care o reprezintă speră că Traian Băsescu va fi candidatul PDL la alegerile prezidenţiale.

18 afișări
Imaginea articolului Ioan Oltean speră că Băsescu va fi candidatul PDL la prezidenţiale

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre declaraţiile lui Traian Băsescu potrivit cărora nu ştie dacă va mai candida pentru un nou mandat, Oltean a spus că acesta nu este "o noutate".

"Preşedintele a mai spus şi altă dată că ia în calcul şi posibilitatea de a nu mai candida, fiind scârbit de ceea ce se întâmplă în plan politic în România. PDL speră că decizia preşedintelui Traian Băsescu va fi aceea de a candida pe listele PDL. Decizia este în exclusivitate a domniei sale şi nimeni nu o poate lua în locul lui Traian Băsescu. Noi sperăm că, totuşi, Traian Băsescu va fi candidatul nostru la alegerile din noiembrie" a declarat Ioan Oltean.

Liderul PDL a declarat că partidul se pregăteşte deja de alegerile prezidenţiale, chiar şi în condiţiile în care nu ştie exact dacă Traian Băsescu va candida.

"Strategia, în mare, nu diferă. Noi ne pregătim logistic, ne pregătim echipele şi,când vom avea candidatul, o vom adapta din mers", a declarat Ioan Oltean.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la RRA, că ia în analiză "în mod deosebit" posibilitatea de a nu candida pentru un nou mandat, precizând însă că nu s-a hotărât până la acest moment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici