Iohannis cheamă în ţară mai mulţi ambasadori şi înaintează în grad ofiţeri SPP

Preşedintele Klaus Iohannis a rechemat în ţară ambasadorii din China, Thailanda, Portugalia, Egipt şi l-a înaintat în gradul de general-locotenent – cu trei stele pe adjunctul directorului SPP, Daniel Ion Bălaşa.

1127 afișări
Imaginea articolului Iohannis cheamă în ţară mai mulţi ambasadori şi înaintează în grad ofiţeri SPP

Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretele privind rechemarea lui Bogdan Badea din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Thailandei şi în Republica Populară Democrată Laos, cu reşedinţa la Bangkok, a Ioanei Bivolaru din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Portugheză, a lui Mihai Ştefan Stuparu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Arabă Egipt şi a lui Vasilică Constantinescu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Populară Chineză, Mongolia şi Republica Uniunea Myanmar, cu reşedinţa la Beijing.

De asemenea, şeful statului a semnat decretului privind trecerea în rezervă a general-locotenentului – cu trei stele Ioniţă Dorin din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 31 iulie 2023

Adjunctul directorului SPP, general-maior– cu două stele Bălaşa Daniel-Ion, a fost înaintat în gradul de general-locotenent – cu trei stele.

Călin Florian-Alexandru, Călniceanu Bogdan-Radu şi Pena Victor-Sorin, toţi trei cu grad de colonel în Serviciul de Protecţie şi Pază, au primit gradul de general de brigadă – cu o stea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
decrete,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici