Iohannis, despre coronavirus: Nu ştiu dacă este cazul de un CSAT. Sunt deschis dacă se impune

Klaus Iohannis consideră că autorităţile se pregătesc cât se poate de bine pentru a face faţă răspândirii coronavirus. Şeful statului nu vede necesitatea imediată de convocare a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, dar dacă este nevoie, o va face.

279 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre coronavirus: Nu ştiu dacă este cazul de un CSAT. Sunt deschis dacă se impune

Iohannis, despre coronavirus: Nu ştiu dacă este cazul de un CSAT. Sunt deschis dacă se impune

"Înţeleg că astăzi a avut loc o discuţie interministerială. Aştept acum să aflu care sunt concluziile şi tehnice. Eu cred că trebuie să luăm această chestiune foarte foarte în serios. Pare a fi un virus foarte agresiv şi eu sunt de părere că ne vom pregăti cât se poate de bine. Nu ştiu dacă este cazul să se ajungă în CSAT. Dacă Guvernul îşi face treaba la modul cel mai serios, şi nu am motive să cred că nu va fi aşa, nu e nevoie. Sunt deschis dacă se impune", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni.

Managerul Institutului „Matei Balş”, Adrian Streinu-Cercel, a declarat, luni, că nu se pune problema dacă sunt sau nu locuri în spitale, în cazul în care apar persoane infectate cu coronavirus, precizând că primii 10 pacienţi diagnosticaţi cu această afecţiune vor fi trataţi la „Matei Balş”.

O şedinţă a Comitetului interministerial pentru monitorizarea şi managementul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus a avut loc, luni, la sediul Ministerului Sănătăţii. Comitetul este format din specialişti şi se desfăşoară săptămânal, sub coordonarea miniştrilor din Ministerul Sănătăţii, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici