Iohannis despre expulzarea lui Alexey Grishaev, ataşatul rus la Bucureşti : Speţa nu are legătură directă cu tensiunile din zona Mării Negre

Expulzarea lui Alexey Grishaev, adjunct al ataşatului militar în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti, nu are legătură directă cu tensiunile din zona Mării Negre, precizează preşedintele Klaus Iohannis.

871 afișări
Imaginea articolului Iohannis despre expulzarea lui Alexey Grishaev, ataşatul rus la Bucureşti : Speţa nu are legătură directă cu tensiunile din zona Mării Negre

Iohannis despre expulzarea lui Alexey Grishaev, ataşatul rus la Bucureşti : Speţa nu are legătură directă cu tensiunile din zona Mării Negre

„Speţa diplomatului (Alexey Grishaev - n.r.) nu are legătură directă cu tensiunile din zona Mării Negre”, a fost comentariul preşedintelui Klaus Iohannis.

Premierul Florin Cîţu a explicat decizia privitoare la declararea drept persona non grata a ataşatului militar rus. Prim-ministrul a spus că hotărârea României nu are legătură cu decizii asemănătoare luate în alte ţări europene. Explicaţiile premierului Florin Cîţu au fost date luni seara în studioul televiziunii naţionale.

„Eu nu aş lega-o (n.r. decizia) pe seama unei campanii sau a unei reacţii solidare. Decizia a fost luată în România, o luam oricum, nu are legătură cu ce se întâmplă în alte ţări europene”, a declarat Florin Cîţu, la TVR.

Alexey Grishaev, adjunct al ataşatului militar în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti, a fost declarat persona non grata pe teritoriul României, anunţă MAE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici