Iohannis: Le spun românilor clar: aşteptările mari pot duce la rezultate mari

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în discursul rostit în faţa Parlamentului, că ”după valul de entuziasm, o îndoială din trecut pare să-şi facă loc pentru unii: dacă aşteptările mari duc la dezamăgiri?”, însă i-a asigurat pe români că ”aşteptările mari pot duce la rezultate mari”.

82 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Le spun românilor clar: aşteptările mari pot duce la rezultate mari

Klaus Iohannis (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

”Se vorbeşte foarte multe în aceste zile despre aşteptări, despre speranţele pe care românii şi le pun în viitor, despre semnalul dat de votul din 16 noiembrie şi, după valul de entuziasm, o îndoială din trecut pare să-şi facă loc încet pentru unii: dar dacă aşteptările mari duc la dezamăgiri?. Le spun românilor clar: aşteptările mari pot duce la rezultate mari şi vor duce, pentru că aşteptări mari vor duce la mai multă responsabilitate, efort şi muncă din partea tutuor, iar eu voi fi primul”, a afirmat Iohannis.

El a adăugat că momentul în care clasa politică începe să se ridice la înălţimea aşteptărilor nu poate întârzia mult, adăugând că nu frica de dezamăgire trebuie să mişte oamenii politici, ci faptul că România se schimbă şi ”o naţiune de cetăţeni cu idealuri, aspiraţii şi aşteptări nu va mai accepta să fie reprezentată decât de o clasă politică pe măsură”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici