Iohannis: Negocierile pentru remanierea guvernamentală au EŞUAT

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că "negocierile pentru remanierea guvernamentală au eşuat".

1939 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Negocierile pentru remanierea guvernamentală au EŞUAT

Klaus Iohannis (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Negocierile pentru remanierea guvernamentală au eşuat. Această situaţie va fi adusă la cunoştinţa şi în dezbaterea Delegaţiei Permanente. (...). Acolo se va trage o concluzie", a spus Iohannis.

Întrebat ce se va întâmpla la Delegaţia Permanentă, Iohannis a răspuns: "Probabil, Delegaţia Permanentă va constata acelaşi lucru, că negocierile au eşuat şi că nu putem să continuăm în această formă de colaborare nonexistentă. Şi atunci probabil un posibil prim pas este retragerea miniştrilor noştri din Guvern".

Prim-vicepreşedintele PNL a mai spus că eventuala retragere a miniştrilor liberali din Guvern "nu este o decizie reversibilă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici