Iohannis: Nu circulaţia pe timp de noapte răspândeşte pandemia, ci petrecerile

Preşedintele Klaus Iohannis spune că nu s-a discutat despre o eventuală restricţionare a circulaţiei pe timp de noapte. Iohannis crede că nu circulaţia, ci petrecerile nocturne răspândesc virusul.

4027 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Nu circulaţia pe timp de noapte răspândeşte pandemia, ci petrecerile

Iohannis: Nu circulaţia pe timp de noapte răspândeşte pandemia, ci petrecerile

Întrebat despre posibilitatea restricţionării circulaţiei pe timp de noapte ca măsură de evitare a răspândirii noului coronavirus, Iohannis a spus că el nu crede că circulaţia nocturnă este culpabilă de răspândirea pandemiei.

„Măsurile care au fost luate au fost discutate şi propuse de experţii recunoscuţi în domeniu. Nu s-a discutat restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte, cum eu personal nu cred că circulaţia pe timp de noapte răspândeşte pandemia, ci petrecerile pe timp de noapte, care după cum ştim au fost interzise”, a răspuns preşedintele.

Acesta a precizat că după orice set de restricţii introduse trebuie aşteptată reacţia sistemului: „Nu putem să introducem în fiecare zi restricţii noi fără să urmărim ce efect au, fiindcă până la urmă aceste restricţii nu sunt un joc politic”, a mai spus preşedintele.

CITEŞTE ŞI Iohannis: „Deocamdată situaţia nu ne duce cu gândul la o carantină sau la un lockdown”/ Ce spune despre cum vor sărbători românii Crăciunul

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
restricţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici