Iohannis: Nu e treaba PNL pe cine numeşte Băsescu la Curtea Constituţională

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, că nu este treaba liberalilor pe cine anume numeşte preşedintele Traian Băsescu la Curtea Constituţională, după ce a fost întrebat cum vede nominalizarea lui Daniel Morar la CC.

269 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Nu e treaba PNL pe cine numeşte Băsescu la Curtea Constituţională

Klaus Iohannis (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Iohannis a fost întrebat cum vede propunerea şefului statului pentru ca Daniel Morar să devină membru al Curţii Constituţionale.

"Cred că este mai important cum vede Preşedinţia acest lucru, decât cum văd eu acest lucru. Este opţiunea preşedintelui, a făcut-o. Politic vorbind nu este treaba noastră pe cine numeşte preşedintele", a replicat Iohannis.

Daniel Morar a fost numit, luni, de către preşedintele Traian Băsescu în funcţia de judecător la Curtea Constituţională, pentru un mandat de 9 ani, începând cu data de 9 iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici