Iohannis: Sunt impresionat de manifestări. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor

Preşedintele Klaus Iohannis scrie pe Facebook că este impresionat de manifestările din această seară şi că următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă.

7625 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Sunt impresionat de manifestări. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor

Iohannis: Sunt impresionat de manifestări. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor

"Sunt impresionat de manifestările din această seară. Este o mişcare de stradă, care vine din dorinţa oamenilor de a le fi respectată condiţia şi demnitatea", spune Iohannis, într-o postare pe Facebook.
 
"Am înţeles că se cere şi se aşteaptă, pe bună dreptate, ca cineva să-şi asume răspunderea politică. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă", adaugă preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici