Ion Iliescu rupe tradiţia de Sfântul Ion: Am decis ca anul acesta să nu mai fac nimic

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru Gândul, că nu va organiza vreo petrecere cu ocazia onomasticii şi că va sta acasă alături de soţia sa.

756 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu rupe tradiţia de Sfântul Ion: Am decis ca anul acesta să nu mai fac nimic

Ion Iliescu rupe tradiţia de Sfântul Ion: Am decis ca anul acesta să nu mai fac nimic (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am decis să nu mai facă nimic anul acesta. Nu vreau să fac nimic nici la sediu, nici acasă. Prietenii şi cei care doresc să îmi facă o urare o vor face prin telefon", a spus Ion Iliescu pentru Gândul.

Acesta a adăugat că nici anul trecut nu a invitat lumea la sediul din strada Atena pentru a-l sărbători cu ocazia Sfântului Ion. La vremea respectivă, Ion Iliescu a explicat că nu a organizat nimic deoarece centrala clădirii nu a funcţionat.

Preşedintele de onoare al PSD a declarat, pentru "Gândul", că este posibil ca nici de ziua sa de naştere, 3 martie, să nu facă nimic deosebit.

În martie 2011, Marian Vanghelie a organizat la hotel Phoenicia o petrecere pentru Ion Iliescu, ocazie cu care a avut loc şi o lansare de carte. La evenimentul din 2011 au fost invitate câteva sute de persoane care au dorit să-i spună "La mulţi ani!" fostului preşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici