Ion Ştefan, ministrul desemnat la Dezvoltare, a primit aviz negativ în comisii

Ion Ştefan, ministrul propus să preia portofoliul Dezvoltării în Guvernul Cîţu, a primit aviz negativ, marţi, în comisiile reunite pentru administraţie publică ale Parlamentului.

495 afișări
Imaginea articolului Ion Ştefan, ministrul desemnat la Dezvoltare, a primit aviz negativ în comisii

Ion Ştefan, ministrul desemnat la Dezvoltare, a primit aviz negativ în comisii

Astfel, 10 parlamentari au votat „pentru”, 20 „împotrivă” şi 6 s-au abţinut. Este al treilea aviz negativ primit de ministrul propus să preia portofoliul Dezvoltării.

Şi la audierile miniştrilor din guvernul Orban 1, din octombrie, şi Orban 2, din februarie, Ion Ştefan a fost avizat negativ. În timpul primelor audieri, Ion Ştefan le-a cerut membrilor comisiilor reunite parlamentare să nu îi dea aviz pozitiv. El considera că un aviz favorabil ar fi însemnat un blat cu PSD.

Adrian Oros, ministrul desemnat al Agriculturii, Costel Alexe, ministrul desemnat pentru Mediu şi Nicolae Ciucă, ministrul desemnat pentru Apărare, au primit, marţi, aviz pozitiv. Lucian Heiuş, ministrul desemnat să ocupe portofoliul Finanţelor şi Cătălin Predoiu, ministrul desemnat la Justişie, au primit aviz negativ.

La începutul săptămânii viitoare va fi o nouă şedinţă a conducerii Parlamentului, în care se va stabili ziua votului de învestire în plenul reunit pentru Cabinetul Cîţu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici