Ion Toma a fost exclus din PSD Slatina

Vicepreşedintele PSD senatorul Ion Toma a fost exclus din organizaţia social-democrată Slatina, preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, susţinând că motivele deciziei sunt "interne".

191 afișări
Imaginea articolului Ion Toma a fost exclus din PSD Slatina

Ion Toma a fost exclus din PSD Slatina (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Biroul Permanent Judeţean al PSD Olt a adoptat, vineri după-amiază, cu unanimitate de voturi propunerea de excludere a senatorului Ion Toma din organizaţia PSD Slatina.

"La Comitetul Executiv al PSD Slatina, propunerea de excludere a domnului Toma a primit un singur vot contra şi o abţinere. La Biroul Permanent Judeţean al PSD Olt, care a avut loc vineri, votul a fost în unanimitate. Toţi cei 19 membri ai BPJ au votat favorabil excluderii", a declarat liderul PSD Olt, Paul Stănescu.

Potrivit sursei citate, decizia de excludere a senatorului Ion Toma din partid va fi dezbătută şi în structura centrală a PSD.

"Domnul Toma are funcţie de vicepreşedinte al PSD la nivel central. Noi am propus retragerea sprijinului politic pentru domnul Toma. În baza a ceea ce s-a decis la Olt, conducerea centrală a PSD va lua o decizie", a precizat preşedintele PSD Olt.

Întrebat care sunt motivele pentru care senatorul Ion Toma a fost exclus din organizaţie, preşedintele PSD Olt a spus: "Sunt motive interne şi nu aş vrea să le comentez".

Senatorul PSD Ion Toma nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici