Ionel Dancă, despre Guvernul PSD-PNL: „Au eşuat catastrofal în soluţionarea problemei facturilor la energie”

  • Guvernul PSD-PNL a eşuat catastrofal în soluţionarea problemei facturilor la energie care au explodat în această lună, declară deputatul Forţa Dreptei, Ionel Dancă (ex-PNL).
  • El afirmă că legea „populistă şi heirupistă” PSD-PNL de compensare şi plafonare a preţurilor la energie nu funcţionează.
350 afișări
Imaginea articolului Ionel Dancă, despre Guvernul PSD-PNL: „Au eşuat catastrofal în soluţionarea problemei facturilor la energie”

„Guvernul PSD-PNL a eşuat catastrofal în soluţionarea problemei facturilor la energie care au explodat în această lună. Legea populistă şi heirupistă PSD-PNL de compensare şi plafonare a preţurilor la energie nu funcţionează. Cei mai mulţi români au primit noile facturi la energia electrică fără nicio compensare a creşterii preţurilor sau au fost compensate în bătaie de joc cu câţiva lei”, scrie pe Facebook Ionel Dancă.

El afirmă că guvernanţii trebuie să vină de urgenţă în Parlament cu soluţii reale de reducere şi stabilizare a preţurilor la energia electrică şi gaze naturale, atât pentru consumatorii casnici, cât şi pentru companii.

„Sunt necesare soluţii rapide atât pe termen scurt pentru reducerea preţurilor la energie, prin eliminarea unor taxe şi tarife administrative, cât şi de măsuri pe termen lung pentru stabilizarea pieţei de energie prin creşterea şi diversificarea capacităţilor de producţie energetică. Răbdarea românilor în faţa acestei uriaşe probleme a facturilor la enegie, care le afectează grav nivelul de trai, este limitată. Este necesară intervenţia Guvernului şi a Parlamentului, acum”, conchide Dancă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici