Ironii din PSD: Klaus ne-a aprobat noii miniştri suspect de prompt! Să fie o primă declaraţie de dragoste?

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a aprobat noii miniştri de Interne şi Externe propuşi de partid „suspect de prompt”. Social-democratul se întreabă dacă nu cumva gestul poate fi catalogat ca „o primă declaraţie de dragoste”.

826 afișări
Imaginea articolului Ironii din PSD: Klaus ne-a aprobat noii miniştri suspect de prompt! Să fie o primă declaraţie de dragoste?

Ironii din PSD: Klaus ne-a aprobat noii miniştri suspect de prompt! Să fie o primă declaraţie de dragoste?

„Klaus ne-a aprobat noii miniştri. Suspect de prompt! Şi fără înjurături, ciuma roşie sau penali. Aşa cum ne obişnuise de câţiva ani. Să fie asta o primă declaraţie de dragoste?”, a scris Codrin Ştefănescu, miercuri, pe Facebook.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la Ministerul de Interne, a Ramonei Mănescu la Ministerul Afacerilor Externe şi a lui Mihai Fifor în funcţia de vicepremier pentru parteneriate strategice.

Tot miercuri cei trei au depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici