Isărescu i-a făcut evaluarea Vioricăi Dăncilă. Cum se descurcă fostul premier la jobul de la BNR

Viorica Dăncilă lucrează la birou în Banca Naţională şi este foarte disciplinată, a declarat miercuri guverantorul instituţiei Mugur Isărescu.

7522 afișări
Imaginea articolului Isărescu i-a făcut evaluarea Vioricăi Dăncilă. Cum se descurcă fostul premier la jobul de la BNR

Isărescu i-a făcut evaluarea Vioricăi Dăncilă. Cum se descurcă fostul premier la jobul de la BNR

Viorica Dăncilă nu a luat locul unui specialist din BNR, domeniul în care lucrează, economia verde, fiind domeniu nou, pentru care nu există absolvenţi de facultate, şi, împreună cu colegii, studiază şi probabil că în toamnă, când grupul pe care îl coordonează şi care este încă în formare, va termina o lucrare, va ieşi public cu materialul, a adăugat Isărescu.

„Lucrează de la birou şi este foarte disciplinată”, a rezumat guvernatorul activitatea fostului lider PSD, candidat la preşedinţia României.

Viorica Dăncilă, fost premier al României şi lider PSD, a fost numită în luna mai consilier de strategie al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, ocupându-se de zona economiei verzi, în contextul trecerii României la euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici