Iuliu Winkler a depus jurământul de învestitură

Iuliu Winkler a depus, marţi, jurământul de învestitură ca ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui Traian Băsescu, într-o ceremonie care a durat trei minute şi de la care şeful statului a plecat fără să dea mâna cu membrii Guvernului.

2 afișări
Imaginea articolului Iuliu Winkler a depus jurământul de învestitură

Iuliu Winkler a depus jurământul de învestitură ca ministru al Comunicaţiilor

La Cotroceni au fost prezenţi toţi membrii Guvernului, mai puţin ministrul Economiei şi Finanţelor Varujan Vosganian şi ministrul Muncii Paul Păcuraru. La ceremonie au participat consilieri din cadrul Administraţiei prezidenţiale, inclusiv Teodor Baconschi.

După ce Winkler a rostit jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Băsescu a spus că îi doreşte succes. “Poate reuşim să nu mai ratăm ceea ce trebuia făcut în domeniul dumneavoastră”, a adăugat Băsescu, precizând că se referă la listarea pe bursă a societăţii Romtelecom şi la accelerarea programelor de e-guvernare.

Şeful statului i-a urat încă o dată succes lui Winkler a spus “Bună ziua” şi a ieşit, fără să dea mâna cu membrii Guvernului şi fără să ciocnească cu aceştia o cupă de şampanie, aşa cum se obişnuieşte în astfel de momente.

După ce Băsescu a ieşit, membrii Guvernului s-au felicitat între ei.

Winkler a declarat presei la ieşire că mandatul său se va baza pe continuitate în ceea ce priveşte activitatea Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei şi că va avea în vedere o îmbunătăţire a fondurilor europene pe domeniul său, precum şi o aprofundare a relaţiilor cu mediul de afaceri. Winkler s-a declarat mulţumit de ceremonie, pentru că aceasta chiar dacă a fost scurtă şi-a îndeplinit scopul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici