Kelemen Hunor despre Nagy: Nu poate să nu-mi treacă prin cap că ar fi o răzbunare a lui Băsescu

UDMR îl susţine în continuare pe ministrul Zsolt Nagy a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, preşedintele executiv al Uniunii Kelemen Hunor, care crede că suspendarea din funcţie a ministrului ar putea fi "o răzbunare" a lui Traian Băsescu.

6 afișări

"Nu poate să nu-mi treacă prin cap că nu ar fi o răzbunare din partea preşedintelui Băsescu pentru faptul că UDMR a avut poziţii diferite faţă de referendumul de demitere a sa şi data pentru alegerile europarlamentare", a declarat Kelemen Hunor.

El a spus că, personal, crede în nevinovăţia lui Zsolt Nagy mai mult decât în procurorii care se ocupă de acest caz şi consideră că dosarul demnitarului UDMR este "şubred şi fără probe concrete".

"Sper ca prcurorii de caz să nu tragă de timp şi să trimită dosarul în faţa instanţei, pentru a se vedea nevinovăţia domnului Nagy Zsolt", a mai spus preşedintele executiv al UDMR.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul privind suspendarea lui Zsolt Nagy din funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, informează Administraţia prezidenţială.

Preşedinţia mai precizează, într-un comunicat de presă, că Zsolt Nagy se află în curs de urmărire penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sprijinire a unui grup infracţional organizat cu caracter transnaţional.

"Decretul cu numărul 599 din data 11 iunie 2007 a fost trimis spre publicare la Monitorul Oficial al României", menţionează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici